Din punct de vedere tehnic, aceasta se numește boala arterelor periferice.


Din punct de vedere tehnic, aceasta se numește boala arterelor periferice.

Mai mult: „Luptă împotriva războiului greșit”: Pacienții cu dureri cronice împing autoritățile să schimbe politicile opioide

Leventhal, de la USC, a spus că criza dependenței s-a mutat într-o eră mai complexă.

„Criza dependenței din America nu este rezolvată”, a spus Leventhal. „S-a transformat într-o criză a consumului de polisubstanțe. Ceva de care trebuie să ne îngrijorăm cu adevărat este creșterea deceselor legate de stimulente, inclusiv cocaina, metamfetamina și alți derivați ai amfetaminei”.

Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA au emis un aviz de sănătate , îndemnând medicii să urmărească simptomele unui sindrom inflamator nou identificat, care a fost asociat cu coronavirus la copii.

Multe dintre simptomele acestei noi tulburări – numite Sindrom Inflamator Multisistem la Copii – imită boala Kawasaki și includ febră, erupții cutanate, buzele crăpate, ochi roșii, iritați, o limbă roșie aprins, ganglioni limfatici umflați și umflarea sau descuamarea pielii. pe maini si picioare.

Mai mult: Sindromul inflamator legat de COVID-19 îmbolnăvește mai mult de 20 de copii din Michigan

Te-ai săturat ca disconfortul articular să te încetinească? Suplimentul nostru este răspunsul tău. Obțineți ajutor astăzi la https://hondrostrong-website.com/ !

Mai mult: Medicii europeni avertizează că sindromul copiilor rari poate avea o legătură cu coronavirus

Dar, în timp ce boala Kawasaki este de obicei observată la copiii mici până la vârsta de 6 ani, copiii mai mari și adolescenții par să dezvolte această nouă afecțiune.

Are și câteva simptome diferite. Unii copii au, de asemenea, dureri gastrointestinale, diaree și vărsături, care nu sunt de obicei observate la cei care au boala Kawasaki, a spus dr. Rudolph Valentini, un nefrolog pediatru, care este, de asemenea, directorul medical de grup al Centrului Medical Detroit.

Sindromul poate pune viața în pericol, deoarece poate duce și la inflamarea inimii, a spus el. Copiii se pot îmbolnăvi critic.

Se crede că aproximativ două duzini de copii din Michigan au dezvoltat acest sindrom inflamator. Mulți dintre cei tratați la Spitalul de Copii din Michigan au nevoie de ventilatoare și de sprijinul unui aparat artificial pentru inimă și plămâni numit ECMO, potrivit lui Valentini.

S-a raportat că peste 100 de copii din statul New York au această afecțiune și cel puțin trei din New York au murit. De asemenea, au fost raportate cazuri la copii din California, Illinois, Regatul Unit și Spania.

În avizul emis joi după-amiază, CDC a stabilit criteriile de clasificare a pacienților cu acest nou sindrom. Aceste criterii includ pacienții care:

  • Au 21 de ani și mai mici
  • Aveți o boală gravă care necesită spitalizare
  • Au inflamația a cel puțin două organe/sisteme de organe
  • Au fost expuse la COVID-19, au fost testate pozitiv pentru virus sau au anticorpi împotriva coronavirusului
  • Aveți febră care durează cel puțin 24 de ore și dovezi de laborator de inflamație
  • Nu aveți altă afecțiune care ar putea explica răspunsul inflamator al pacientului

Pentru a vedea avizul complet, accesați: https://emergency.cdc.gov/han/2020/han00432.asp .

Contactați Kristen Jordan Shamus: 313-222-5997 sau kshamus@freepress.com. Urmărește-o pe Twitter @kristenshamus.

Județul San Bernardino, care găzduiește peste 2 milioane de oameni, este printre cele mai proaste județe mari rămase în urmă. Județul – al cincilea ca populație din stat – a administrat cel mai mic număr de teste pe cap de locuitor dintre toate județele din California de Sud.

În semn de progres, însă, multe județe din jurul statului și-au mărit capacitatea de testare, potrivit analizei The Desert Sun a celor 51 – din 58 – care au furnizat suficiente date. Aproximativ 75% dintre județe și-au crescut ratele zilnice de testare între acum două săptămâni și săptămâna trecută.

Dr. Thomas Tsai este profesor asistent în politici și management al sănătății la Școala de Sănătate Publică Harvard și parte a echipei care a dezvoltat un standard de testare care a devenit un reper important în obiectivele de testare ale județelor și ale statului. Până când nu există niveluri mai ridicate de testare, a spus el, este imposibil să știm cât de rău este virusul.

„Fără asta, nici măcar nu poți avea o strategie, pentru că doar joci de recuperare, ceea ce am făcut în ultimele câteva luni”, a spus Tsai.

O analiză a datelor de testare la nivel de stat din săptămâna trecută, compilată de COVID Tracking Project, a constatat că 40% dintre state și Washington, DC, încă nu au îndeplinit nivelurile de testare specifice statelor recomandate de Tsai și Harvard. În timp ce California se află în grupul care a îndeplinit obiectivele minime ale Harvard, încă lucrează pentru a atinge obiectivele lui Newsom.

Vineri, județul și-a anulat ordinul de sănătate care impunea acoperirea feței și interzicea închirierile și adunările pe termen scurt.

Din cele 10 județe din sudul Californiei, San Bernardino a efectuat până acum cele mai puține teste pe cap de locuitor.

În comparație, județul Riverside a devenit în ultimele săptămâni un lider în testarea populației sale. În timp ce Riverside a administrat aproximativ 2.277 de teste pentru coronavirus la 100.000 de locuitori de la începutul pandemiei, San Bernardino a făcut doar aproximativ 1.120.

La începutul lunii mai, Riverside a testat aproximativ 74 de persoane pe zi la 100.000 de locuitori – ceea ce înseamnă că era la jumătatea țintei Newsom – în timp ce San Bernardino a testat aproximativ 39, doar aproximativ un sfert din drumul până la obiectiv. În cea mai recentă săptămână, Imperial County a testat la o rată de aproximativ 65 de persoane pe zi la 100.000 de locuitori, tot înaintea San Bernardino.

Deși o metodologie detaliată care explică rata țintă de testare a Newsom rămâne neclară, ea reflectă media națională susținută de Harvard.

Există nouă locuri de testare în județul San Bernardino, deși doar trei sunt deschise cinci zile în fiecare săptămână și niciunul nu este deschis în weekend. Opt site-uri suplimentare au fost deschise recent în județul Riverside, ceea ce a adus numărul total de facilități de testare administrate public din acel județ la 12 , inclusiv câteva care sunt deschise în weekend.

Tsai a spus că scopul testării este de a ști suficient despre unde se răspândește virusul și cine l-a avut pentru a lua decizii informate de sănătate publică și a aborda viitoarele focare. În cele din urmă, el a spus: „Ne pasă de numărul de persoane care sunt testate pozitiv pentru COVID, de numărul de persoane care încep spitalizați din cauza COVID, de numărul de persoane care mor din cauza COVID”.

Iar rata de teste pozitive pentru coronavirus din județul San Bernardino rămâne ridicată, sugerând că nivelurile sale scăzute de testare ar putea lipsi un număr substanțial de cazuri. Rata sa de 9,7% pozitivă – adică aproximativ una din 10 persoane care au fost testate pentru virus – rămâne mai mare decât media de stat, care este de 7,1%.

Cu toate acestea, oficialitățile județene fac eforturi pentru redeschidere.

Într-o conferință de presă de vineri, președintele Consiliului de Supraveghere Curt Hagman a lăudat eforturile județului de atenuare a virusului. „Numerele noastre sunt stabilizate și s-au stabilizat”, a spus el.

Hagman a spus că responsabilitatea le revine indivizilor să continue distanțarea socială, să poarte măști și să se spele pe mâini.

În timp ce Newsom a lansat un plan pentru a permite afacerilor neesențiale să își deschidă din nou porțile , el a urmărit județele care încearcă să sfideze direcția statului.

„Ne pun progresul în pericol”, a spus Newsom. „Credem în „gata, țintesc foc”, nu „gata, foc, țintește”.

Hagman a spus că județul va putea, probabil, să îndeplinească doar aproximativ jumătate din criteriile de referință ale guvernatorului pentru a permite afacerilor să se redeschidă pe termen scurt. Dar, a spus el, județul i-a scris guvernatorului pentru a cere ca mai multe afaceri, inclusiv biserici, să fie permise să se redeschidă în curând.

Reprezentanții Departamentului de Sănătate Publică din Județul San Bernardino nu au răspuns solicitărilor repetate din partea The Desert Sun pentru a explica de ce nivelurile de testare ale județului rămân cele mai scăzute din California de Sud.

Județul a publicat recent o prezentare în care explică „de ce suntem gata să redeschidem – și să rămânem deschisi…” Documentul a menționat doar testarea pentru a explica că aceasta a fost una dintre câteva „măsuri suplimentare de izolare” încă în lucru.

Se recomandă 500.000 de teste pe zi la nivel național

Județele din jurul statului nu au reușit până acum să-și alinieze colectarea de date, lăsând mari lacune în cunoștințele publice despre testarea coronavirusului și, în cele din urmă, cât de mult din populație a fost de fapt expusă.

„Numărul de cazuri este incredibil de important, dar numărul de cazuri poate fi incredibil de scăzut dacă nu testezi destui oameni”, a spus Tsai.

Echipa sa de la Harvard a prezis că vor fi necesare cel puțin 500.000 de teste zilnic în toată țara pentru a identifica rapid, a pune în carantină și a înlătura viitoarele focare.

Echipa de cercetare a proiectat ca acest număr să fie deschis până la 1 mai. Statele au început deja să anuleze comenzile de acasă și închiderile de afaceri, iar de joi, 7 mai, doar aproximativ 8,1 milioane de teste au fost efectuate în SUA în întreaga lume. întreaga durată a pandemiei. Până la începutul lunii mai, aproximativ 266.000 erau finalizate zilnic.

Înrăutățind lucrurile în California, multe județe nu au o înțelegere puternică a datelor care stau la baza propriilor răspunsuri.

De exemplu, în județul Los Angeles – cel mai populat județ din țară, cu peste 10 milioane de locuitori – oficialii din județul de sănătate publică nu pot elibera numărul total de teste care au fost finalizate, deoarece orașele Long Beach și Pasadena au propriile agenții de sănătate.

Niciunul dintre cele două orașe nu își raportează automat numerele de testare în tablourile de bord pentru coronavirus, iar județul și-a schimbat drastic propriile numere de testare de-a lungul timpului, după ce au fost publicate.

Dar problemele sunt departe de a fi limitate în sudul Californiei. De exemplu, județul Alpine, lângă Lacul Tahoe, nu și-a actualizat datele în aproape două săptămâni, începând de vineri după-amiază. În Valea Centrală, județul San Joaquin – printre alte jurisdicții – nu știe câte teste au efectuat laboratoarele private pe rezidenții săi.

Departamentul de Sănătate Publică din California nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii cu privire la eforturile sale de a consolida ratele de testare și standardele de raportare a datelor.

Dr. Michael Gunn, profesor de medicină și imunologie la Universitatea Duke, a spus că combaterea virusului cu informații insuficiente este ca și cum ați lupta împotriva unui incendiu puternic, dar „focul este în mare parte invizibil”.

„Dacă deschidem lucrurile înainte de a avea capacitatea de a gestiona infecțiile care apar, ne vom uita la un alt vârf”, a spus Gunn.

Mark Olalde acoperă mediul pentru The Desert Sun. Luați legătura cu el la molalde@gannett.com și urmăriți-l pe Twitter la @MarkOlalde .

Primul meu gând este că soția are dreptate și că soțul ei trebuie să meargă la medic, deoarece simptomele lui sugerează o potențială problemă în vasele de sânge ale picioarelor. Din punct de vedere tehnic, aceasta se numește boala arterelor periferice . Dacă da, ar putea fi un mare steag roșu, deoarece dacă vasele picioarelor funcționează prost, același lucru ar putea fi valabil și pentru vasele din inimă și alte părți ale corpului.

Ce este ateroscleroza ?

La mers, mușchii picioarelor inferioare lucrează din greu, contractându-se viguros din nou și din nou. Când mușchii se contractă, consumă multă energie, mult mai mult decât în ​​repaus, iar cererea de oxigen crește. Vasele de sânge transportă oxigen către mușchii care lucrează. Când vasele sunt sănătoase și libere de obstrucții, sângele curge ușor, este furnizat oxigen suficient și nu există durere.

Cu toate acestea, de-a lungul anilor, pot apărea obstrucții ale fluxului sanguin. Vinovatul este ateroscleroza , înfundarea arterelor cu colesterol și alte resturi. Acest lucru îngustează deschiderea prin care curge sângele, limitând aportul de oxigen. La rândul său, cererea de oxigen depășește oferta și durerea este rezultatul.

S-ar putea să vă placă Cum un Crăciun fără cadouri l-a lăsat pe acest bărbat să reflecteze asupra adevăratului sens al sărbătorii

Ce cauzează durerea de picioare?

De obicei, oamenii asociază înfundarea arterelor cu arterele care hrănesc mușchiul inimii. Când înfundarea arterelor cardiace devine severă, cererea de oxigen depășește aportul, provocând dureri severe în piept ( angina pectorală ). Cu alte cuvinte, același scenariu se poate desfășura în mușchii inimii și a picioarelor, iar cauza este aceeași.

Când circulația prin vasele picioarelor este compromisă grav, se pot întâmpla lucruri rele la nivelul picioarelor, cum ar fi dezvoltarea de ulcere sau vindecarea slabă a pielii atunci când este rănită. O tăietură mică, care în mod normal se vindecă rapid, poate persista și supura, dezvoltând în cele din urmă cangrenă care ar putea necesita amputarea.

Contents