Galime pailsėti žinodami, kad padarėme viską, ką galėjome“, – sakė jis.


Galime pailsėti žinodami, kad padarėme viską, ką galėjome“, – sakė jis.

„Jie kurį laiką buvo šiek tiek pasiklydę ir galiausiai mane susekė ir pasirodė Klivlende“, – prisiminė jis. "Mes galėjome tęsti jos gydymą."

Geros savijautos istorijos: mažas berniukas susijaudinęs pirmą kartą aiškiai pamatęs tėvų veidą

Tobulėjantis vaikų veido paralyžiaus gydymas

Byrne atlikta operacija, trijų vektorių gracilis be audinių pernešimas, yra pirmoji tokio pobūdžio operacija; ji išsivystė iš prieš dešimtmečius sukurtos procedūros, kai chirurgai į veidą implantavo kojos raumenį.

Kojos raumuo patraukė burnos kampą, todėl pacientai gali sukelti šypseną. Tačiau atsiradusios šypsenos nenatūraliai patraukė burnos kampą aukštyn, sakė Byrne’as.

Jis ir kiti Johnso Hopkinso chirurgai daugelį metų bandė tobulinti kitokią techniką – daugiavektorių gracilinio raumens atvartą, kai chirurgai paima gracilinio raumens atkarpą, esančią ant šlaunies, ir padalija ją į dvi mažesnes juosteles. Tada jie įkiša raumenį į veidą burnos kampe arba viršutinėje lūpoje iki skruosto ir voko.

„Vis dėlto buvo pastebėta, kad pacientai, kuriems buvo atlikta ši procedūra, turėjo problemų su veidu, nes akis liko adinamiška… tyli“, – sakė jis.

Tyrimai parodė, kad kai žmonės sąmoningai šypsosi, aplink akis nėra judesių. Kai žmonės šypsosi natūraliai, jų skruostai pakyla ir aplink akis atsiranda raukšlių . Šios šypsenos, sukurtos „Duchenne“ šypsenomis, paprastai laikomos tikromis, natūraliomis šypsenomis.

Kelių vektorių procedūra neapėmė srities aplink akis, tačiau naujausia Byrne’o procedūra su Nicole, trivector gracilis be audinių pernešimo, tinka. Procedūros metu Byrne komanda pridėjo tris raumenis, palyginti su dviem, įskaitant pirmą kartą po akimis ir aplink akis.

Gydymo kelionė Nicole

Nicole ir jos šeima 2021 m. birželio mėn. išvyko į Klivlendą, kad ji atliktų operaciją. Ji keletą dienų praleido ligoninėje, kad atsigautų ir grįžo namo. Po metų ji grįžo užsiregistruoti.

Byrne’as sakė, kad Nicole šypsena „atrodo visiškai gyva ir dinamiška“. Vis dar šiek tiek patinsta, bet tai normalu per pirmuosius kelerius metus po operacijos.

Aukščiausios kokybės Welltone mišinys pagerina jūsų širdies ir kraujagyslių sveikatą – sužinokite daugiau adresu https://welltone-website.com/ .

Mama sakė, kad jai sekasi puikiai.

„Ji dabar mato nuotraukas ir gali pastebėti didelį skirtumą“, – sakė jos mama. "Jai patinka jos šypsena dabar. Ji taip pat patiko anksčiau."

11-metė yra didelė asmenybė, sakė jos mama. Jai patinka žaisti krepšinį, rūpintis gyvūnais, o menas yra jos uogienė. Ji iš tikrųjų neseniai atšventė savo gimtadienį ir gavo naujų meno reikmenų.

Kalbėdama apie veido raumenis, Byrne sakė, kad raumenys pabusti užtrunka nuo keturių iki 12 mėnesių, nes nervai turi augti ir aktyvuotis, o gijimo procesas tęsiasi keletą metų.

Tai gali supainioti kūną. Jis sakė, kad raumuo, kuriuo kažkada judino kojas, dabar perkeliamas iš naujo. Ji turėtų ir toliau matyti tobulėjimą mažiausiai trejus metus.

„Ji turi gražią šypseną“, – sakė jis. „Man tikrai nėra nieko žavesnio už šį veido išraiškos niuansą, nes tai tikrai daro mus žmonėmis daugeliu atžvilgių.

Šeima ateinančiais metais susitiks su Byrne, kad įsitikintų, jog medicininiu požiūriu viskas gerai, sakė jos tėvas Sergio Serna.

Procesas buvo sunkus jiems visiems, įskaitant jį ir jo žmoną kaip tėvus.

„Galime pailsėti žinodami, kad padarėme viską, ką galėjome“, – sakė jis. "Ji laiminga. Mes laimingi."

Jos mama skatina žmones mokyti savo vaikus nesmerkti kitų žmonių kūno. Vaikai yra smalsūs ir jų ketinimai nėra pikti, bet taip atsitinka, sakė ji.

„Tai gera pamoka, kurią išmokau būdama mama“, – sakė ji.

O apie didelę Nicole asmenybę ji apima ir kitus, sakė jos mama.

Išeidama iš ligoninės po operacijos ji sutiko merginą, kuri ruošėsi pačiai operacijai, ir ją šiek tiek padrąsino.

„Galų gale, viskas to verta“, – pasakė jai Nicole. Pasitikėk procesu“.

Saleen Martin yra JAV TODAY’s NOW komandos reporterė. Ji kilusi iš Norfolko, Virdžinijos valstijos – 757 – ir mėgsta viską, kas yra siaubas, raganos, Kalėdos ir maistas. Stebėkite ją „Twitter“ adresu @Saleen_Martin arba atsiųskite el. laišką adresu sdmartin@usatoday.com .

Alabamos gydytoja niūriai sako, kad ji daro „didelę pažangą“ skatindama žmones skiepytis, nes stengiasi, kad jie išliktų gyvi.

Dr. Brytney Cobia, Birmingamo Grandview medicinos centro ligoninė, neseniai paskelbtame „Facebook“ įraše parašė, kad gydo daug jaunų, šiaip sveikų žmonių nuo rimtų koronaviruso infekcijų.

„Vienas iš paskutinių dalykų, kuriuos jie daro prieš intubuodami, yra maldauti manęs vakcinos“, – rašė ji. „Aš laikau jiems už rankos ir sakau, kad atsiprašau, bet jau per vėlu“.

Savo įraše Cobia rašė, kad mirus pacientui, ji apkabina jų šeimos narius ir ragina juos pasiskiepyti. Ji sakė, kad jie verkia ir sako jai manantys, kad pandemija buvo „apgaulė“ arba „politinė“ arba nukreipta į kitą amžiaus grupę ar odos spalvą.

"Jie nori, kad galėtų grįžti atgal. Bet jie negali", – rašė Cobia. "Taigi jie man padėkoja ir eina pasiskiepyti. O aš grįžtu į savo kabinetą, parašau jų mirties raštelį ir sukalbu nedidelę maldą, kad ši netektis išgelbėtų daugiau gyvybių."

„Baimė, kurią jaučiu sau ir savo negimusiam kūdikiui, yra pakankamai bloga, bet kaltė, kurią jaučiu atskleisdama žmones, kurie manimi pasitikėjo, yra tai, į ką noriu sutelkti dėmesį“, – tuomet rašė ji socialiniame tinkle „Facebook“. "Nebūk aš. Nedėvėkite kaukės visur kitur pasaulyje, IŠSKYRUS aplink savo šerdį."

Taip pat naujienose:

►Visuomenės sveikatos tyrinėtojai Arkanzase išaugusį atvejų ir hospitalizacijų skaičių pavadino „siautėjančiu miško gaisru“, o aukščiausias valstijos sveikatos pareigūnas perspėjo, kad tikisi reikšmingų protrūkių mokyklose. Tik 35% Arkanzano gyventojų yra visiškai paskiepyti.

►Las Vegaso darbuotojai dabar privalo dėvėti kaukes patalpose, bet mandatas nebus pratęstas turistams, vaikštantiems po juostą ar besirenkantiems kazino, nusprendė Klarko apygardos komisarai. Naujasis mandatas galios bent iki rugpjūčio 17 d.

📈Šiandienos skaičiai: Johnso Hopkinso universiteto duomenimis, JAV patvirtinta daugiau nei 34,1 mln. COVID-19 atvejų ir 609 600 mirčių. Bendras skaičius: daugiau nei 191,7 mln. atvejų ir 4,1 mln. mirčių. CDC duomenimis, beveik 161,9 milijono amerikiečių – 48,8 % gyventojų – buvo visiškai paskiepyti.

📘Ką mes skaitome: Kongrese baiminamasi dėl COVID atvejų, Baltieji rūmai ir visuomenės sveikatos ekspertai ragina skiepytis.

Nuolat atnaujinkite šį puslapį, kad gautumėte paskutines naujienas. Nori daugiau? Prisiregistruokite gauti JAV TODAY Coronavirus Watch naujienlaiškį , kad gautumėte naujienas tiesiai į savo pašto dėžutę irprisijunkite prie mūsų Facebook grupės.

JAV iki rugpjūčio 21 d. laikys uždarytas Meksikos ir Kanados sienas

Remiantis dokumentais, kurie turi būti paskelbti Federaliniame registre, JAV ir toliau ribos neesminius keliautojus iš Meksikos ir Kanados sausuma ir keltais bent iki rugpjūčio 21 d. Ankstesni sienų apribojimai turėjo baigtis ketvirtadienį. Keliautojai iš Kanados ir Meksikos vis dar gali atvykti į JAV oro transportu, turėdami neigiamo COVID testo arba pasveikimo nuo COVID įrodymą. Dėl pandemijos sienos pirmą kartą buvo uždarytos laisvalaikio keliautojams 2020 m. kovo mėn. Nuo tada apribojimai buvo pratęsiami kas mėnesį.

Kanada pirmadienį paskelbė, kad rugpjūčio 9 d. vėl atvers savo sienas visiškai paskiepytiems JAV piliečiams ir nuolatiniams gyventojams, o rugsėjo 7 d. planuoja įleisti visiškai paskiepytas keliautojas iš bet kurios šalies.

JAV kelionių asociacija skaičiuoja, kad kiekvieną mėnesį uždaroma siena kainuoja 1,5 mlrd. Kanados pareigūnai teigia, kad 2019 m. Kanadą aplankė apie 22 milijonai užsienio lankytojų – apie 15 milijonų iš jų iš JAV

– Bailey Schulz ir Morgan Hines

Anti-vaxxers, naudojantys netikrus vardus, kodinius žodžius, kad išvengtų socialinių tinklų draudimų

Anti-vaxx grupės maskuojasi, kad išvengtų socialinės žiniasklaidos platformų, kurios kovoja su dezinformacija apie COVID vakciną, pranešė NBC News .

Kai kurios grupės naudoja tokius pavadinimus kaip „Šokių vakarėlis“ arba „Vakarienė“ ir naudoja kodinius žodžius, kad nebūtų uždrausta naudotis „Facebook“, o vis dar skleidžia savo žinią.

Trečiadienį septynių dienų paros vakcinos dozių vidurkis šalyje sumažėjo žemiau 300 000 pirmą kartą nuo gruodžio pabaigos , kai vakcinų buvo nedaug.

Neatsitiktinai, nes trečdalis reikalavimus atitinkančių šalies gyventojų tebėra neskiepyti, o delta variantas ir toliau plinta, septynių dienų vidutinis naujų atvejų skaičius per pastarąsias dvi savaites antradienį padidėjo iki daugiau nei 37 000, o nuo mažiau nei 13 700 liepos 6 d.

„Tai tarsi pamatyti automobilio avariją prieš tai, kai ji įvyksta“, – sakė Teksaso Technologijos klinikos neatidėliotinos medicinos docentas dr. Jamesas Williamsas, matantis jaunesnius, didžiąja dalimi neskiepytus COVID-19 pacientus. „Nė vienas iš mūsų nenori to patirti dar kartą“.

Johnson & Johnson vakcina gali būti mažiau veiksminga prieš delta variantą

Remiantis nauju tyrimu, Johnson & Johnson vakcina nuo COVID-19 gali būti ne tokia veiksminga prieš delta variantą, kaip su mRNR technologija. BioRxiv paskelbtame tyrime teigiama, kad 13 milijonų žmonių, kurie buvo paskiepyti vienkartine J&J vakcina, gali prireikti antrosios dozės, geriausia – Pfizer arba Moderna vakcinos.

Nors tyrimas nebuvo recenzuotas ir nepaskelbtas, išvados sutampa su AstraZeneca vakcinos tyrimais , pagal kuriuos viena vakcinos dozė yra 33% veiksminga prieš simptominę delta varianto ligą ir 60% veiksminga prieš variantą po antrosios dozės. . Rezultatai prieštarauja Johnson & Johnson paskelbtiems tyrimams, kuriuose teigiama, kad viena vakcinos dozė yra veiksminga prieš variantą.

„Mes norėjome perduoti žinią, kad žmonės neturėtų pasiskiepyti J&J vakcina, bet tikimės, kad ateityje ji bus sustiprinta arba kita J&J doze, arba Pfizer ar Moderna“, – sakė Nathaniel Landau. Niujorko universiteto Grossmano medicinos mokyklos virusologas, vadovavęs tyrimui, sakė „New York Times“ .

Susipažinkite su savo HIPAA teisėmis: Klausimai apie skiepijimo būseną yra tinkami

Kad ir ką sakytų atstovė Marjorie Taylor Greene, jos gali būti paklausta apie jos vakcinacijos nuo COVID statusą, o įmonės gali reikalauti vakcinacijos įrodymo.

Džordžijos respublikonė, kuri šią savaitę buvo nušalinta nuo „Twitter“ 12 valandų dėl COVID dezinformacijos platinimo internetinėje platformoje, antradienį pasinaudojo savo „HIPAA teisėmis“ ir atsisakė pasakyti žurnalistams, ar ji buvo paskiepyta.

Tačiau 1996 m. Sveikatos draudimo perkeliamumo ir atskaitomybės įstatymas (HIPAA) apsaugo pacientus nuo to, kad sveikatos priežiūros specialistai be leidimo dalintųsi savo asmenine sveikatos informacija, o ekspertai teigia, kad tai neturi jokios įtakos tam, kas gali užduoti ar atsakyti į klausimus apie sveikatos būklę už sveikatos priežiūros ribų. nustatymas.

– Brettas Molina ir Kelly Tyko

Lambda variantas atvyksta į Teksasą, gali būti ne toks perduodamas kaip delta

Hiustono rajono ligoninė pranešė apie pirmąjį koronaviruso lambda atvejį, tačiau visuomenės sveikatos ekspertai teigia, kad vargu ar šis variantas įsitvirtins JAV taip pat, kaip delta.

Dr. S. Wesley Long, Hiustono metodisto diagnostinės biologijos medicinos direktorius, sakė, kad šis variantas nėra taip lengvai perduodamas kaip delta variantas. Lambda pirmą kartą išplito Peru; JAV buvo nustatyta mažiau nei 700 sekvenuotų atvejų. Nors jis turi tam tikrų mutacijų, panašių į kitus susirūpinimą keliančius variantus, jis neplinta visame pasaulyje taip, kad turėtų kelti tokį patį pavojaus signalą.

„Žinau, kad yra didelis susidomėjimas lambda, bet manau, kad žmonės tikrai turi sutelkti dėmesį į delta“, – sakė Longas. „Svarbiausia, kad nepaisant varianto, geriausia mūsų apsauga nuo visų šių variantų yra vakcinacija.

– Ryanas W. Milleris

JAV gyvenimo trukmė sumažėjo daugiausiai nuo Antrojo pasaulinio karo

Remiantis trečiadienį paskelbtais vyriausybės duomenimis, per COVID-19 pandemiją Jungtinėse Valstijose užfiksuotas didžiausias vienerių metų gyvenimo trukmės sumažėjimas nuo Antrojo pasaulinio karo, o ispanų ir juodaodžių gyventojų skaičius.

Nacionalinis sveikatos statistikos centras nustatė, kad vidutinė gyvenimo trukmė gimus 2020 m. sumažėjo 1,5 metų iki 77,3 – žemiausio lygio nuo 2003 m.

Contents