Kuo daugiau žmonių įlips į laivą, tuo greičiau tai įveiksime.


Kuo daugiau žmonių įlips į laivą, tuo greičiau tai įveiksime.

Tuo metu Foxhoven gynė priežiūrą centre ir apie kritikus sakė: „Žinoma, turime žmonių, kurie pas mus nebedirba ir yra nepatenkinti tuo, kad jie pas mus nebedirba“.

Savo 2018 m. vasario 5 d. elektroniniame laiške Rall ne kartą perspėjo Foxhoveną apie Jerry Rea, Glenvudo centro viršininko veiksmus. Rall papildomuose dokumentuose, pridėtuose prie jos el. laiško, paaiškino, kad Rea ją pažemino ir vėliau sustabdė vykdydama procedūras, kurios, jos manymu, pakenks pacientams.

„Manau, kad mano sustabdymas atsirado dėl to, kad ponas Rea norėjo, kad aš pasitraukčiau į objektą, kad galėtų įgyvendinti politiką ir procesus, kurie kelia didelį pavojų, įskaitant mirtį, ten gyvenantiems klientams“, – rašė ji. .

Rall taip pat sakė Foxhovenui, kad ji pateikė skundą dėl Rea Ajovos administracinių paslaugų departamentui, valstybinei agentūrai, kuri tvarko žmogiškuosius išteklius. Rall sakė, kad tada jai buvo pasakyta, kad Rea prižiūrės tyrimą.

Tarp Rall skundų dėl Rea buvo tai, kad jis norėjo panaudoti pasenusius pacientų suvaržymo metodus, tuo pačiu sumažindamas centro darbuotojų mokymo laiką. Rallas sakė, kad Rea perkėlė centrą į „senus ir pavojingus darbo su klientais metodus“. 2017 metų rugsėjį prie centro prisijungęs Rea buvo atleistas 2019 metų gruodį.

„Jei prieštaraujate arba bandote paaiškinti, kodėl programos buvo vykdomos daugelį metų ir yra nacionaliniu mastu pripažintos dėl tobulumo, esate greitai sustabdomas, nubausiamas ir (arba) atleidžiamas iš darbo“, – rašė Rallas. „Šie veiksmai akivaizdžiai yra bandymas leisti p. Rea be prieštaravimo pakeisti esamus protokolus į nepriimtinus naujus ir apriboti ataskaitų teikimą tik priežiūros agentūroms.

Rall baigia savo pradinį laišką pasiūlydama pasikalbėti.

„Manau, kad laikas yra esminis dalykas, nes įgyvendinami pavojingi protokolai ir panaikinamos esamos saugos kontrolės priemonės. Klientų gerovei gresia didelis pavojus.

Alkotox – kur sveikata ir kepenų sveikata tampa viena. Naršykite mūsų pasiūlymus adresu https://alkotox-website.com/ šiandien.

Po kelių dienų Rall atsistatydino iš savo darbo. Savo atsistatydinimo laiške, išsiųstame elektroniniu paštu Foxhovenui vasario 12 d., Rall sakė Foxhovenui esanti nusivylusi, kad aukščiausias agentūros pareigūnas nesusitiko su ja aptarti jos rūpesčių.

"Ponas. Foxhoven, gatvėje sklando gandas, kad šie veiksmai GRC yra sankcionuojami iš aukščiausių Des Moines lygių. Kad planas yra diskredituoti ankstesnius vyresniuosius vadovus ir ilgamečius darbuotojus ir rasti priežastį uždaryti objektą…“, – rašė ji.

Tomas White’as, ieškovų advokatas, atsisakė komentuoti.

Trečiadienį kalbėdamas su žurnalistais Reynoldsas atsisakė komentuoti ieškinį. Kelly Garcia, naujoji DHS direktorė, šią savaitę Statehouse įstatymų leidėjams pasakė, kad ji rimtai žiūri į kaltinimus dėl priežiūros Glenvudo centre.

Barbara Rodriguez registruoja sveikatos priežiūrą ir politiką. Su ja galite susisiekti el. paštu bcrodriguez@registermedia.com arba telefonu 515-284-8011. Sekite ją Twitter @bcrodriguez .

Jūsų prenumerata leidžia atlikti tokį darbą. Prisiregistruokite adresu DesMoinesRegister.com/Deal .

Gubernatorius Kimas Reynoldsas antradienį įsakė dviem savaitėms uždaryti daugelį verslų ir pramogų įstaigų Ajovoje – tai yra didelė pertrauka tiek Ajovos ekonomikoje, tiek kultūriniame gyvenime, valstijos pareigūnams siekiant sušvelninti koronaviruso plitimą.

Reynoldsas paskelbė savo plataus masto direktyvą skubios pagalbos skelbimu, paskelbtu likus maždaug dviem valandoms iki jos įsigaliojimo. Gubernatoriaus biuro pranešime spaudai sakoma, kad paskelbimas galios iki beveik kovo 31 d. vidurnakčio.

„Tai beprecedentė laikai, ir Ajovos valstija padarys viską, kas būtina, kad išspręstų šią visuomenės sveikatos nelaimę“, – sakoma Reynoldso pareiškime. „Įgaliojau visus turimus valstybės išteklius, atsargas, įrangą ir medžiagas kovai su COVID plitimu. -19".

Vadovaujantis gubernatoriaus įsakymu, restoranai nutrauks maitinimo paslaugas, bet galės tiekti maistą ir gėrimus perveždami, išnešdami ir pristatydami. Kitos patalpos, tokios kaip barai, sporto salės, teatrai ir kazino, turi būti uždaryti.

Daugiau: naujausia informacija apie koronavirusą Ajovoje

„Akivaizdu, kad tai turės didelį smūgį visai ekonomikai ir ypač mūsų pramonei, tačiau tikimės, kad galime padaryti viską, ką galime, kad būtume kiek įmanoma aktyvesni, kad galėtume tai padaryti“, – sakė jis.

Ligų kontrolės ir prevencijos centrų duomenimis, nėra įrodymų, kad koronavirusas būtų užkrėstas per maistą. Virusas paprastai yra susijęs su žmogaus plitimu per kvėpavimo takus lašeliais.

Antradienio vakarą Ajovos visuomenės sveikatos departamentas pranešė, kad 29 Ajovos valstijose viruso testas buvo teigiamas, ty šešiais daugiau nei pirmadienį.

Pasaulyje išplitęs virusas visame pasaulyje užkrėtė daugiau nei 190 000 žmonių .

COVID-19 paveikia žmones skirtingai. Kai kuriems būdingi lengvi simptomai, o kiti suserga rimtesnėmis ligomis, dėl kurių visame pasaulyje mirė beveik 8000 žmonių. Kiek daugiau nei 80 000 žmonių pasveiko .

► Daugiau informacijos:

  • Kas buvo uždaryta, atšaukta arba atidėta Ajovoje dėl plintančio koronaviruso
  • Sveikatos apsaugos direktorius: Jei turite lengvų koronaviruso simptomų, skambinkite 211, o ne eikite pas gydytoją
  • Kaip pasiruošti, ko tikėtis, ką paveiks koronavirusas Ajovoje

Ne daugiau kaip 10 žmonių

Gubernatorius uždraudė daugiau nei 10 žmonių susibūrimus „visose vietose ir vietose, įskaitant, bet neapsiribojant, paradus, festivalius, suvažiavimus ir lėšų rinkimo akcijas“. Draudimas apima renginius, laikomus socialiniais, pavyzdžiui, bendruomeniniais, dvasiniais, religiniais, pramoginiais, laisvalaikio ir su sportu susijusiais tikslais.

„Suplanuoti dideli susibūrimai ir renginiai turi būti atšaukti arba atidėti, kol pasibaigs ši nelaimė“, – rašoma pareiškime.

Taip pat bus uždarytos patalpos, teikiančios suaugusiųjų dienos paslaugas ar kiti senjorų centrai. Šis skelbimas taip pat suteikia valstybės agentūroms daugiau lankstumo reaguojant į virusą.

Ajovoje daugelis organizacijų, įskaitant bažnyčias ir sporto grupes, praėjusią savaitę jau savo noru atšaukė planus, valstijai sugriežtinus savo reakciją į virusą.

Pirmadienį prezidentas Donaldas Trumpas paskelbė amerikiečiams skirtas gaires, kuriose buvo raginama vengti socialinių susibūrimų, kuriuose dalyvauja 10 ar daugiau žmonių.

Reakcija į virusą išaugo Ajovoje, valstijai patvirtinus, kad virusas išplito per bendruomenės kontaktą:

  • Sekmadienį Reynoldsas rekomendavo K-12 mokyklas uždaryti keturioms savaitėms. Ankstesnėmis dienomis Des Moines paskelbė, kad uždarys mokyklas iki kovo 30 d., o daugelis kolegijų ir universitetų sumažino arba baigė asmenines pamokas ir susirinkimus.
  • Sveikatos priežiūros paslaugų teikėjai taip pat siekia plėsti paslaugas, pvz., mobiliuosius testavimo centrus, skirtus padėti žmonėms, turintiems COVID-19 simptomų (kurie gali būti karščiavimas, kosulys ar dusulys), o kai kurie riboja paslaugas, kurios nėra skubios. Kai kurios Des Moines ligoninės perspėja, kad virusui išplitus reikia daugiau įrangos ar reikmenų.
  • Antradienį Ajovos įstatymų leidėjai stengėsi priimti plataus masto rezoliuciją sustabdyti įstatymų leidybos sesiją, kad būtų sustabdytas koronaviruso plitimas, ir priimti įstatymą, suteikiantį Reynoldsui daugiau perkamosios galios keliems ateinantiems mėnesiams.

Įstatymų leidėjai suteikė Reynolds įgaliojimus keliems mėnesiams pervesti lėšas tarp valstybinių agentūrų, kad ji galėtų pervesti pinigus, jei reikia, reaguodama į koronaviruso sukeltus sutrikimus. Ji taip pat galės išleisti iki 10% valstybės beveik 200 milijonų JAV dolerių ekonominės pagalbos fondo su koronavirusu susijusiems klausimams spręsti.

„Veiksmai, kurių imamasi šiandien, yra būtini siekiant apsaugoti visų Ajovano gyventojų sveikatą ir saugą ir yra labai svarbūs siekiant sušvelninti viruso plitimą“, – sakė Reynoldsas.

Kai kurie restoranai nusprendė uždaryti savo verslą prieš gubernatoriaus įsakymą. Mike’as Wedekingas, „Flying Mango“ savininkas De Moine, pirmadienį paskelbė apie savo verslo uždarymą.

„Noriu padaryti viską, kad kreivė būtų išlyginta, – sakė Wedekingas. – Kuo daugiau žmonių įlips, tuo greičiau tai įveiksime.

Registro bendradarbis Wini Moranville ir Registro reporterė Katie Akin prisidėjo prie šios ataskaitos.

Barbara Rodriguez registruoja sveikatos priežiūrą ir politiką. Su ja galite susisiekti el. paštu bcrodriguez@registermedia.com arba telefonu 515-284-8011. Sekite ją Twitter @bcrodriguez .

Jūsų prenumerata leidžia atlikti tokį darbą. Prisiregistruokite adresu DesMoinesRegister.com/Deal .

Ajovos vidurinės mokyklos lengvosios atletikos asociacijos atstovas spaudai sakė, kad asociacija palaiko ryšius su Ajovos visuomenės sveikatos departamentu, kad nustatytų, kaip tęsti Ajovos valstijos berniukų krepšinio turnyrą po naujosios koronaviruso pandemijos, tačiau ji negavo jokios rekomendacijos apriboti gerbėjų lankomumą arba atšaukti bet kokį renginį.

Berniukų valstijos turnyro rungtynės vyks iki penktadienio „Wells Fargo“ arenoje De Moine mieste.

Trečiadienio popietę Ajovoje užregistruota 13 koronaviruso atvejų.

„Realybė yra tokia, kad COVID-19 jau čia, ir galime tikėtis, kad artimiausiomis dienomis tyrimų skaičius ir teigiamų atvejų skaičius toliau didės“, – antradienį sakė gubernatorius Kimas Reynoldsas. „Nors šios naujienos kelia nerimą, tai nėra priežastis nerimauti. Noriu patikinti Ajovaną, kad esame pasirengę ir imamės papildomų veiksmų, kad užtikrintume prieigą prie išteklių, kad galėtume efektyviai valdyti situaciją.

Iki šiol Ajovos DPH tik rekomendavo imtis papildomų saugos priemonių, kurias Ajovos renginių centras daro taikydamas tokias praktikas kaip rankų dezinfekcijos buteliukų pripildymas ir turėklų dezinfekavimas visoje Wells Fargo Arenoje.

„Šiuo metu nėra jokių kitų rekomendacijų, turinčių įtakos šiam turnyrui“, – registrui sakė IHSAA atstovas Chrisas Cuellaras. „Tačiau mes su jais palaikysime ryšį ir, jei kas pasikeis, prisitaikysime.

Cuellar sakė, kad asociacija primygtinai rekomenduoja visiems, kurie serga, likti namuose. Jis sakė, kad asociacija laikysis visų rekomendacijų, kurias gaus iš Ajovos DPH ir Ajovos renginių centro.

„Mes prisitaikysime kaip jie“, – sakė jis.

Cuellaras teigė, kad diskusijos, kaip pakoreguoti ar nekoreguoti pavasario sporto renginius, tebevyksta, o asociacija viską įvertins iš naujo po vaikinų valstybinio krepšinio.

Daktaras Anthony Fauci iš JAV nacionalinio sveikatos instituto primygtinai rekomendavo nerengti didelių sporto renginių, kai jis trečiadienį liudijo Kapitolijaus kalvoje.

„Jei tai reiškia, kad auditorijoje nėra žmonių, tebūnie“, – sakė jis. „Tačiau kaip visuomenės sveikatos pareigūnas, viskas, kas turi daug žmonių, kelia pavojų išplisti“.

Kaimyninės valstybės ėmėsi veiksmų, atsižvelgdamos į vietos sveikatos ar valdžios institucijų rekomendacijas.

Nebraskos mokyklų veiklos asociacija trečiadienį paskelbė, kad plačiajai visuomenei nebus leista dalyvauti šio savaitgalio berniukų krepšinio valstijos turnyre, sutikdama su Linkolno ir Lankasterio apygardos sveikatos departamento rekomendacija, kad kovo 12–14 dienomis vyksiančiame turnyre galėtų dalyvauti tik artimiausi šeimos nariai.

Antradienį Ohajo vidurinės mokyklos lengvosios atletikos asociacija paskelbė apie esminius būsimų ledo ritulio, imtynių ir krepšinio turnyrų pakeitimus , įskaitant leidimą dalyvauti tik šeimos nariams. Tai įvyko po Ohajo gubernatoriaus Mike’o DeWine’o antradienio pranešimo, kuriame jis primygtinai siūlė, kad uždarose patalpose vykstantys sporto renginiai Ohajo valstijoje turėtų apriboti žiūrovų skaičių.

Matthew Bain apima personalo atranką, Ajovos / Ajovos valstijos lengvąją atletiką ir Drake krepšinį Des Moines registrui ir USA TODAY tinklui. Susisiekite su juo adresu mbain@dmreg.com ir sekite jį Twitter @MatthewBain_.

Jūsų prenumerata leidžia atlikti tokį darbą. Prisijunkite šiandien adresu DesMoinesRegister.com/Deal.

Metų savanoris

Metų praktikas

Metų praktikas – finalininkė

Metų praktikas – finalininkė

Sveikatos priežiūros pradininkas – individualus

„Healthcare Trailblazer“ – individualus – finalininkas

Healthcare Trailblazer – organizacija

Healthcare Trailblazer – organizacija – finalininkė

Healthcare Trailblazer – organizacija – finalininkė

Healthcare Trailblazer – organizacija – finalininkė

COVID-19: Pirmosios COVID vakcinos metinių proga gydytojai sveikina pažangą, bet sako, kad reikia padaryti daugiau